Excel cursus inhoud

Excel logo

Op zoek naar een Excel training? Wij bieden diverse Excel cursussen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heeft u een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij u op locatie te organiseren. Onze Excel trainingen zijn beoordeeld met een 8,4 op Springest! Bekijk hieronder de diverse Excel cursussen die wij aanbieden, van beginners tot aan VBA Excel.

Onze Microsoft Office Excel trainingen zijn zeer praktisch, nuttig en ontzettend leuk om mee te maken. Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken in de trainingen ervaren onze cursisten de Excel trainingen als zeer nuttig.

Binnen onze Excel trainingen onderscheiden wij 3 niveau's (levels), te weten basis, gevorderd en expert. Elk niveau van training wordt in 1 dag onderwezen tenzij anders vermeld of afgesproken is. Elke training wordt verzorgd door een zeer ervaren Excel trainer.

Naast de drie niveaus biedt Westhaghe Training & Advies ook Excel training aan in MOS certificering en examens, Excel for Financials en Excel for Mac.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Excel training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiënter te werken en Excel effectiever te gebruiken.

Twijfelt u of deze Excel Basis training wel geschikt voor u is? Doe de Excel kennistest en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training in Excel het meest geschikt voor u is.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

Voor elk niveau de geschikte Excel training!

Er zijn verschillende Excel trainingen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2013 basis, Excel 2010 gevorderd, 2008 (Macintosh), Excel 2007 Expert en Basis Excel 2003 training aan. Hieronder kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel training kunt volgen.