Over ons

Excel Training Amsterdam is onderdeel van Westhaghe Training & Advies en helpt organisaties bij de coördinatie, planning, training en inkoop van al uw SharePoint trainingen en andere Microsoft Office trainingen.

Onze specialiteit ligt op het gebied van ICT en IT trainingen. Deze website is zeer bedoeld om het personeel van bedrijven makkelijker, sneller en effectiever te laten werken met Microsoft Excel. Verschillende trainingen zijn er zoals Excel basis training, Excel gevorderde training en Excel expert training. Voor ieder bedrijf kunnen wij gepaste maatwerk trainingen regelen.

Wij organiseren deze trainingen zelf via onze partner Westhaghe Training & Advies. In het open rooster bieden wij samen Microsoft Office training aan in onder andere Excel, Word, Outlook, Lync, Access, Project of PowerPoint. Grofweg gebruikt Westhaghe Training & Advies de volgende verdeling; Groepstrainingen in Excel, Excel maatwerk training en een open rooster training in Excel.

Staat de gewenste training en/of opleiding er niet tussen, niet getreurd, grote kans dat wij ook deze training voor u kunnen organiseren. Laat ons weten wat u zoekt door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.